Contact

We komen graag met jou in contact

Contactformulier

Vul het formulier in om met ons in contact te komen, wij streven naar een reactie binnen 24 uur.

VELDEN DIE GEMARKEERD ZIJN MET EEN * ZIJN VERPLICHTE VELDEN.

Kom meteen met ons in contact

Wil je snel contact hebben, BEL OF APP DIRECT

Telefoonnummer:

0478697405

Adres:

Tiensesteenweg 216, 3800 Sint-Truiden

Mail:

Sven@reshapestudio.be

VEel gestelde vragen

Ja! In feite beginnen veel van onze klanten met nul of heel weinig ervaring met sporten. Ons programma is speciaal ontworpen om mensen te helpen die nog niet naar de sportschool gaan, snel resultaten willen boeken en graag steun vinden in een positieve gemeenschap.

We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat je voortdurend betere en betere resultaten behaalt. Daarom zullen onze coaches je laten zien hoe je het uitdagingsniveau kunt verhogen naarmate je je meer op je gemak voelt.

 

Ja dat kan! Onze Reshape coaches laten jou zien hoe je jouw training kan aanpassen aan knie-, rug- of schouderblessures.

Dit kan zeker, we maken trajecten op maat. Dus kom vooral langs of neem contact op en bespreek je doelen en wensen, wij passen ons altijd aan aan jullie wensen.

Het is zeker geen dieet. Tijdens jouw consultatie met onze sportdiëtiste ga je samen bekijken op welke manier de voeding kan aangepast worden aan jouw levensstijl. Door middel van gedrag te coachen en gewoontes te ontwikkelen zorgen we ervoor dat je jouw resultaat levenslang kan behouden.

Er zijn trainingen voorzien van maandag tot zaterdag. Dit in de ochtend en avond. Trainingen worden aangepast aan jouw agenda.

Jouw coach zal jou ontvangen aan de inkom, vervolgens krijg je een kleine rondleiding en daarna gaan we jouw doelen verder bespreken en bekijken op welke manier wij jou het beste kunnen helpen.

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Sommige klanten willen onmiddellijk een commitment voor minimaal 3 maanden, anderen willen in een maandelijks opzegbaar coachingstraject stappen. Door het aanbieden van verschillende lidmaatschappen, proberen we onze coachingstrajecten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Tenslotte werken we bij Reshape studio met een 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet enthousiast over het lidmaatschap? Dan krijg je van ons het geld teruggestort van de nog niet gegeven trainingssessies.

Wil jij graag weten wat de investering is om voor jou optimaal resultaat te behalen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek – geen verplichtingen.