PERSONAL training VOOR ONDERNEMERS

Afvallen, pijnvrij en meer energie OP DE MEEST EFFICIËNTE MANIER

Heb jij ook het gevoel dat...

Dan is ‘personal training voor ondernemers’
iets voor jou!

Het programma bestaat uit een individueel coachingstraject met een personal trainer, speciaal ontworpen voor ondernemers en managers.

Met slechts twee trainingen van 40 minuten per week in onze Reshape Studio zorgen we er samen voor dat je lichamelijk en mentaal fit wordt. 
We bieden je ook handvaten om deze gezonde levensstijl daarna zelf verder te zetten.

De resultaten spreken voor zich!

voor na man gespierder strakker minder buikvet gewichtsverlies na personal training
Voor na man gewichtsverlies personal training small group training fitness
voor na man gespierde rug na personal training
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
voor na vrouw zijkant rechts strakker afslanken slanker platte buik

Plan jouw gratis adviesgesprek

Wat houdt 'pERSONAL training VOOR ONDERNEMERS’ in?

Tot 12 weken vooraf ingeplande 1-on-1 trainingen

Ontworpen om je in de beste vorm van jouw leven te krijgen

Kom maar 2 keer per week binnen en geniet van onze kenmerkende kracht- en cardio trainingen voor vetverbranding en spierversteviging van 40 minuten. Elke trainingssessie wordt geleid door jouw eigen professionele coach om jou te begeleiden door de hele training en te motiveren om het beste van jezelf te geven. Ben je vaak in het buitenland? Dan begeleiden we jou verder via online coaching.

Persoonlijk voedingsadvies

Ontworpen om maximale vetverbranding te stimuleren

Je krijgt ook een hele opleiding zodat je zeker weet op welke manier je moet eten om af te vallen en jouw resultaat ook te behouden. Dat betekent geen honger, nog steeds eten waar je van houdt en waar je van kan genieten!

Motivatie en opvolging

Opvolging door jouw eigen personal trainer

Als je een drukke agenda hebt, kan het gemakkelijk zijn om andere taken prioriteit te geven boven trainen. Met jouw personal trainer hebt je 24/24 opvolging. Hij zal jou verantwoordelijk houden en ervoor zorgen dat je altijd aanwezig zal zijn op jouw training.

Klaar om jouw lichaam te reshapen?

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS adviesgesprek

VEel gestelde vragen

Ja! In feite beginnen veel van onze klanten met nul of heel weinig ervaring met sporten. Ons programma is speciaal ontworpen om mensen te helpen die nog niet naar de sportschool gaan, snel resultaten boeken en steun vinden in een positieve gemeenschap.

We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat je voortdurend betere en betere resultaten behaalt. Daarom zullen onze coaches je laten zien hoe je het uitdagingsniveau kunt verhogen naarmate je je meer op je gemak voelt.

 

Er zijn trainingen voorzien van maandag tot zaterdag. Dit in de ochtend en avond. Trainingen worden aangepast aan jouw agenda.

Ja dat kan! Onze Reshape coaches laten jou zien hoe je jouw training kan aanpassen aan knie-, rug- of schouderblessures.

Jouw coach zal jou ontvangen aan de inkom, vervolgens krijg je een kleine rondleiding en daarna gaan we jouw doelen verder bespreken en bekijken op welke manier wij jou het beste kunnen helpen.

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Sommige klanten willen onmiddellijk een commitment voor minimaal 6 maanden, anderen willen in een maandelijks opzegbaar coachingstraject stappen. Door het aanbieden van verschillende lidmaatschappen, proberen we onze coachingstrajecten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Tenslotte werken we bij Reshape studio met een 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet enthousiast over het lidmaatschap? Dan krijg je van ons het geld teruggestort van de nog niet gegeven trainingssessies.

Wil jij graag weten wat de investering is om voor jou optimaal resultaat te behalen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek – geen verplichtingen.

Ons voordeligste tarief voor onze groepstrainingen is €55 per sessie.