PERSONAL TRAINING

Een-op-een coaching

Over personal training

Met personal training ervaar je begeleiding op het hoogste niveau. Jij stelt samen met je persoonlijke trainer jouw traject op. Wij passen onze coaching aan op jouw doel.

Wil je fitter worden, meer energie, minder stress of van een blessure afkomen? We stemmen alles samen met jou af. Ben je ondernemer en wil je trainen voordat je begint met werken? Geen probleem!

Wat houdt personal training in?

PERSOONLIJK ADVIESGESPREK

Het doel van een persoonlijk adviesgesprek is om informatie te verzamelen over jouw doelen. We bespreken wat jouw barrières zijn op het gebied van levensstijl, motivatie en ook jouw kennis van gezondheid en fitness. Het verzamelen van deze informatie is absoluut noodzakelijk om resultaten te behalen.

TRAINING MET PERSONAL TRAINER

Je komt 2 keer per week gedurende 40 minuten trainen onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Samen kiezen we trainingstijden die naadloos aansluiten bij jouw drukke agenda zodat sport een uitlaatklep wordt in plaats van een stressbron.

VOEDINGS- EN PERFORMANCE COACHING

Tijdens jouw coachingssessies bespreken we  samen welke aanpassingen er dienen te gebeuren om optimaal resultaat te behalen. Geen crashdieet, geen verboden producten, maar een haalbaar plan afgestemd op jouw levensstijl.

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH!

voor na man gespierder strakker minder buikvet gewichtsverlies na personal training
Voor na man gewichtsverlies personal training small group training fitness
voor na man gespierde rug na personal training
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
voor na vrouw zijkant rechts strakker afslanken slanker platte buik
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness

FISCAAL AFTREKBAAR VOOR ONDERNEMERS

Onze persoonlijke begeleidingstrajecten voor ondernemers zijn fiscaal aftrekbaar. Een gunstige investering die je tijd, energie en gezondheid oplevert. 

VEel gestelde vragen

Zoals al eerder benoemd is het een op maat gemaakt traject. De prijzen variëren daarom erg veel. Het ligt aan de aantal momenten dat jij begeleiding nodig hebt. Voor een indicatie kan je het beste contact met ons opnemen of langs onze studio komen om je doelen te bespreken, op basis hiervan kunnen wij je een indicatie geven.

Ja! In feite beginnen veel van onze klanten met nul of heel weinig ervaring met sporten. Ons programma is speciaal ontworpen om mensen te helpen die nog niet naar de sportschool gaan, snel resultaten willen boeken en graag steun vinden in een positieve gemeenschap.

We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat je voortdurend betere en betere resultaten behaalt. Daarom zullen onze coaches je laten zien hoe je het uitdagingsniveau kunt verhogen naarmate je je meer op je gemak voelt.

 

Ja dat kan! Onze Reshape coaches laten jou zien hoe je jouw training kan aanpassen aan knie-, rug- of schouderblessures.

Dit kan zeker, we maken trajecten op maat. Dus kom vooral langs of neem contact op en bespreek je doelen en wensen, wij passen ons altijd aan aan jullie wensen.

Het is zeker geen dieet. Tijdens de coaching gaan we ook in op voeding. Dit doen we met onze Voedingsgids ter ondersteuning. We leren je gezonde keuzes maken en we leggen je de werking van voeding uit. Wel hebben wij wat leuke voorbeeld recepten die je kan gebruiken.

Wij werken naar een resultaat dat jij langdurig in je leven kan toepassen, en niet een tijdelijke oplossing, dit is dus zeker geen dieet.

Er zijn trainingen voorzien van maandag tot zaterdag. Dit in de ochtend en avond. Trainingen worden aangepast aan jouw agenda.

Jouw coach zal jou ontvangen aan de inkom, vervolgens krijg je een kleine rondleiding en daarna gaan we jouw doelen verder bespreken en bekijken op welke manier wij jou het beste kunnen helpen.

WIL JIJ LIEVER AAN JE LEVENSSTIJL WERKEN IN EEN GROEP?

Wil jij niet alleen, maar in een groep werken en wil je ook met je leefstijl en voeding aan de slag? Dan is het RESHAPE programma echt iets voor jou.