RESHAPE PROGRAMMA

IN 3 MAANDEN JOUW LEEFSTIJL TRANSFORMEREN

Over RESHAPE PROGRAMMA

Het creëren van een gezonde en fitte levensstijl is het doel tijdens het RESHAPE PROGRAMMA. Afvallen, fit zijn, meer energie of je lekker in je vel voelen.

Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout met 6 gelijkstemde personen, waarbij kracht en uithouding op de proef worden gesteld. Daarnaast heb je minstens 2x per maand een coaching moment, waarbij we jouw doelen onder de loep nemen. We leren je hoe je bewust wordt van bepaalde keuzes en patronen in voeding en lifestyle en de acties die daarbij horen.

Het RESHAPE PROGRAMMA duurt 3 maanden. We werken aan voeding, training en coaching, waarbij je patronen doorbreekt en een transformatie ondergaat.

Wat houdt het RESHAPE programma IN?

PERSOONLIJKE OPSTARTMETING

We starten altijd met een opstartmeting, zo kan je precies je voortgang bijhouden en ontvang je alle materialen om te werken aan jouw doelen.

TRAINING PER 6 MET PERSONAL TRAINER

Je komt 2-3 keer per week 40 minuten trainen onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Je kan in onze online agenda zelf trainingstijden inboeken die naadloos aansluiten bij jouw drukke agenda zodat sport een uitlaatklep wordt in plaats van een stressbron.

VOEDINGS- EN LIFESTYLE COACHING

Tijdens jouw leefstijlsessies bespreken we  samen welke aanpassingen er dienen te gebeuren om optimaal resultaat te behalen. Geen crashdieet, geen verboden producten, maar een haalbaar plan afgestemd op jouw levensstijl. 

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH!

voor na man gespierder strakker minder buikvet gewichtsverlies na personal training
Voor na man gewichtsverlies personal training small group training fitness
voor na man gespierde rug na personal training
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
voor na vrouw zijkant rechts strakker afslanken slanker platte buik
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness

FISCAAL AFTREKBAAR VOOR ONDERNEMERS

Onze persoonlijke begeleidingstrajecten voor ondernemers zijn fiscaal aftrekbaar.  Een gunstige investering die je tijd, energie en gezondheid oplevert. 

VEel gestelde vragen

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Sommige klanten willen onmiddellijk een commitment voor minimaal 3 maanden, anderen willen in een maandelijks opzegbaar coachingstraject stappen. Door het aanbieden van verschillende lidmaatschappen, proberen we onze coachingstrajecten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Tenslotte werken we bij Reshape studio met een 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet enthousiast over het lidmaatschap? Dan krijg je van ons het geld teruggestort van de nog niet gegeven trainingssessies.

Wil jij graag weten wat de investering is om voor jou optimaal resultaat te behalen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek – geen verplichtingen.

Ons Reshape programma wordt aangeboden vanaf €22/sessie.

Ja! In feite beginnen veel van onze klanten met nul of heel weinig ervaring met sporten. Ons programma is speciaal ontworpen om mensen te helpen die nog niet naar de sportschool gaan, snel resultaten willen boeken en graag steun vinden in een positieve gemeenschap.

We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat je voortdurend betere en betere resultaten behaalt. Daarom zullen onze coaches je laten zien hoe je het uitdagingsniveau kunt verhogen naarmate je je meer op je gemak voelt.

 

Ja dat kan! Onze Reshape coaches laten jou zien hoe je jouw training kan aanpassen aan knie-, rug- of schouderblessures.

Dit kan zeker, we maken trajecten op maat. Dus kom vooral langs of neem contact op en bespreek je doelen en wensen, wij passen ons altijd aan aan jullie wensen.

Het is zeker geen dieet. Tijdens jouw consultatie met onze sportdiëtiste ga je samen bekijken op welke manier de voeding kan aangepast worden aan jouw levensstijl. Door middel van gedrag te coachen en gewoontes te ontwikkelen zorgen we ervoor dat je jouw resultaat levenslang kan behouden.

Er zijn trainingen voorzien van maandag tot zaterdag. Dit in de ochtend en avond. Trainingen worden aangepast aan jouw agenda.

Jouw coach zal jou ontvangen aan de inkom, vervolgens krijg je een kleine rondleiding en daarna gaan we jouw doelen verder bespreken en bekijken op welke manier wij jou het beste kunnen helpen.

WIL JIJ LIEVER ÉÉN-OP-ÉÉN TRAINING?

Wil jij liever een persoonlijk één-op-één traject? Dan is Personal TRAINING echt iets voor jou.