4-on-1 RESHAPE bootcamp

Afvallen en versteviging in 40 minuten

Ben jij het ook beu om...

Dan is de 4-on-1 Reshape bootcamp de oplossing die je zoekt!

Met dit programma zal je snel in topvorm geraken met onze leuke en effectieve trainingssessies van 40 minuten, onder begeleiding van professionele trainers die echt om jouw resultaten geven!

We combineren dit met onze persoonlijke voedingsbegeleiding (geen crashdieet) om nog sneller af te vallen en strakker te worden. Hierdoor krijg je ook meer energie!

De resultaten spreken voor zich!

Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
voor na vrouw zijkant rechts strakker afslanken slanker platte buik
voor na vrouw foto achterkant rug slanker afslanken strakker
voor na man gespierder strakker minder buikvet gewichtsverlies na personal training
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
Voor na vrouw voorkant personal training small group training fitness
Voor na man gewichtsverlies personal training small group training fitness

Plan jouw gratis adviesgesprek

Wat houdt de reshape bootcamp in?

Efficiënte trainingen aangepast aan elk fitness niveau

Ontworpen om je in de beste vorm van jouw leven te krijgen

Kom maar 2-3 keer per week binnen en geniet van onze kenmerkende kracht- en cardio trainingen voor vetverbranding en spierversteviging van 40 minuten. Elke trainingssessie wordt geleid door onze professionele coaches om jou te begeleiden door de hele training en te motiveren om het beste van jezelf te geven.

Persoonlijk voedingsadvies

Ontworpen om maximale vetverbranding te stimuleren

Je krijgt ook een hele opleiding zodat je zeker weet op welke manier je moet eten om af te vallen en jouw resultaat ook te behouden. Dat betekent geen honger, nog steeds eten waar je van houdt en waar je van kan genieten!

Motivatie en opvolging

maak jezelf trots en Bereik eindelijk jouw doelen

We bieden je alles wat je nodig hebt om te slagen, inclusief het toewijzen van je eigen coach die je bij elke stap helpt en je verantwoordelijk houdt via wekelijkse voortgangsrapporten. Laten we het als team doen!

Community & like minded VRIENDen

Die jou aanmoedigen en dezelfde doelen willen behalen

Je wordt niet alleen lid van een sportschool, je wordt lid van een gemeenschap. Wij zijn een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die je de positieve steun en verantwoordelijkheid zullen geven die je nodig hebt om te slagen. De dagen dat je alleen resultaten probeerde te behalen, zijn voorbij.

Klaar om jouw lichaam te reshapen?

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS adviesgesprek

VEel gestelde vragen

Ja! In feite beginnen veel van onze klanten met nul of heel weinig ervaring met sporten. Ons programma is speciaal ontworpen om mensen te helpen die nog niet naar de sportschool gaan, snel resultaten boeken en steun vinden in een positieve gemeenschap.

We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat je voortdurend betere en betere resultaten behaalt. Daarom zullen onze coaches je laten zien hoe je het uitdagingsniveau kunt verhogen naarmate je je meer op je gemak voelt.

 

Er zijn trainingen voorzien van maandag tot zaterdag. Dit in de ochtend en avond.

Ja dat kan! Onze Reshape coaches laten jou zien hoe je jouw training kan aanpassen aan knie-, rug- of schouderblessures.

Jouw coach zal jou ontvangen aan de inkom, vervolgens krijg je een kleine rondleiding en daarna gaan we jouw doelen verder bespreken en bekijken op welke manier wij jou het beste kunnen helpen.

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Sommige klanten willen onmiddellijk een commitment voor minimaal 6 maanden, anderen willen in een maandelijks opzegbaar coachingstraject stappen. Door het aanbieden van verschillende lidmaatschappen, proberen we onze coachingstrajecten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Tenslotte werken we bij Reshape studio met een 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet enthousiast over het lidmaatschap? Dan krijg je van ons het geld teruggestort van de nog niet gegeven trainingssessies.

Wil jij graag weten wat de investering is om voor jou optimaal resultaat te behalen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek – geen verplichtingen.

Ons voordeligste tarief voor onze groepstrainingen is €22,5 per sessie.